Over WNL

WNL Marine Electronics B.V.
WNL verkoopt, installeert en verleent service aan apparatuur voor navigatie, communicatie, entertainment en visopsporing voor alle soorten schepen.

Onderhoud, service en advies
Ons serviceteam installeert nieuwe apparatuur en onderhoudt of repareert bestaande apparatuur. Ook geven wij advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. Of het nu één enkel apparaat betreft of een compleet pakket aan brugapparatuur, bij WNL kunt u rekenen op service, kwaliteit en goede ondersteuning.

Communicatie, navigatie en visopsporing
Met ons team van ervaren technici  leveren wij een compleet pakket aan communicatie- en navigatieapparatuur en ook voor een compleet tv-ontvangst systeem kunt u bij ons terecht.  Daarnaast zijn we gespecialiseerd in visopsporingsapparatuur waaronder echoloden, sonars, netsondes, netsensors, doppler stroommeters voor verschillende dieptes en plottersystemen met 3D-bodeminformatie.

WNL is distributeur van onder andere de merken Koden, Simrad, Kaijo, Wesmar, KNS, SeaPix, Olex en Primar ENC’s. Daarnaast leveren we een uitgebreid scala aan andere bekende merken, waaronder Sailor, Hatteland, Comnav, Entel, Saab en Sperry Marine.

Nieuwe technologie
WNL vindt het belangrijk voorop te lopen in techniek. U vindt bij ons  niet alleen de nieuwste navigatie- en communicatieapparatuur, ook zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen en kunt u rekenen op up-to-date kennis van ons serviceteam.


Certificeringen


AIS Inland
WNL Marine Electronics is sinds november 2017 door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu aangewezen als erkend bedrijf voor de inbouw, vervanging en controle van het functioneren van Inland AIS aan boord van binnenschepen
> Bewijs van aanwijzing

ISO
WNL Marine Electronics is gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 norm. De ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm voor organisaties. In deze norm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen in de organisatie te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. ISO 9001 wordt door interne en externe partijen (zoals certificatie-instellingen) gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie. In 2015 is de norm vernieuwd en is de nieuwe ISO 9001:2015 norm gepubliceerd. De certificering geeft aan dat WNL Marine Electronics voldoet aan deze  internationale kwaliteitsstandaarden.
Certificaat ISO 9001: 2015 WNL Marine Electronics BV

VCA
WNL Marine Electronics is gecertificeerd conform de richtlijnen VCA* 2008/5.1 voor het volgende toepassingsgebied ‘het onderhouden en installeren van communicatie, navigatie, visopsporing en entertainment voor  alle soorten schepen’. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat is een checklist en bedoeld om veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het VCA-certificaat bestaat sinds 1994 en voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in Europese normen.
> Certificaat WNL Marine Electronics BV
> Certificaat WNL Marine Electronics Harlingen BV

 

logo-c_iso9001-vca-_fc-01

 

 

Kortom:

  • Een compleet pakket aan kwaliteitsproducten
  • Vooroplopend in nieuwe technologie
  • Goede kwaliteit service door een ervaren service team
  • Klantgerichtheid
  • Redelijke prijzen

Voor een vrijblijvend advies of afspraak:

WNL Marine Electronics B.V.
Trawlerkade 88
1976 CC IJmuiden
The Netherlands

T +31 (0)255 53 47 55
F: +31 (0)255 53 71 84
info@wnl.nl