Loading...
/Certificering
Certificering 2020-09-09T09:36:46+00:00

Certificering

WNL Marine Electronics B.V.

ISO 9001: 2015
In deze internationale kwaliteitsnorm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen in organisaties te standaardiseren en meetbaar en controleerbaar te maken. De certificering geeft aan dat WNL Marine Electronics voldoet aan de  internationale kwaliteitsstandaarden voor het installeren en onderhouden van apparatuur voor communicatie, navigatie, visopsporing en entertainment voor alle soorten schepen.
Certificaat ISO 9001: 2015 WNL Marine Electronics BV

Bedrijfserkenning AIS
Voor alle bedrijfsmatig varende schepen en voor alle schepen langer dan 20 meter is het op Nederlandse Binnenwateren verplicht om een goedgekeurde Inland AIS te hebben. Inbouw en keuring van Inland AIS mag alleen plaatsvinden door erkende bedrijven. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) geeft dergelijke erkenningen af. Middels regelmatige inspectie wordt getoetst of organisaties nog recht hebben op een erkenning. WNL Marine Electronics heeft bedrijfserkenning voor de inbouw en keuring van Inland AIS-apparatuur. 
Bewijs van aanwijzing

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over deze range producten of wilt u een offerte hiervoor aanvragen, vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Onze merken

    WNL levert een uitgebreid pakket navigatie-, communicatie-, entertainment en visserij elektronica van diverse bekende merken. Onder andere voeren we de volgende merken: