Kaartplotter

Zoekt u een kaartplotter? WNL verkoopt diverse kaartplotters van merken als Koden, Hanten en Simrad. Met een geschikte kaart (van bijvoorbeeld C-map of Navionics) brengt u op eenvoudig wijze uw vaargebied in beeld.

Kaartplotters

Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis adviseren wij u over de meeste geschikte kaartplotter (desgewenst met 3D-bodeminformatie) voor uw schip. Bovendien verzorgen wij graag de installatie van de gewenste apparatuur, evenals eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de toekomst. Ons eigen ervaren serviceteam heeft alle specifieke kennis in huis!

Achtergrondinformatie kaartplotters
Een kaartplotter is een apparaat dat in de scheepvaart wordt gebruikt om een koers te bepalen en op elektronische wijze te navigeren. Visplotters ontsluiten gegevens over bodemcontouren en dieptes. De gedoseerde navigatie-informatie op de kaarten zorgen voor een overzichtelijke weergave van onder meer de zeebodem.

Op zoek naar een kaartplotter voor uw schip? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?