Multifunctioneel Display

De multifunctionele displays van Simrad combineren een geavanceerde kaarplotterfunctie met ingebouwde GPS positionering, (breedband) radar, AIS, StructureScan, breedband fishfinder met CHIRP en vele andere uitbreidingsmogelijkheden.

Multifunctioneel Display

Ook is integratie met een Simrad stuurautomaat mogelijk. Met een geschikte kaart (van bijvoorbeeld C-map of Navionics) brengt u op eenvoudig wijze uw vaargebied in beeld. Diverse modellen zijn via wifi te bedienen met een smartphone of tablet.

Wij verzorgen graag de levering en installatie van de gewenste apparatuur, evenals eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de toekomst. Ons eigen ervaren serviceteam heeft alle specifieke kennis in huis!

Achtergrondinformatie multifunctioneel display
De eenvoudige elektronische kaartplotter is doorontwikkeld tot een multifunctioneel display met tal van mogelijkheden. Naast de plotterfunctie kunnen vele andere apparaten via het display worden bekeken en bediend.

Op zoek naar een multifunctioneel display voor uw schip? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?