Navigatie op het water

WNL verkoopt verschillende soorten apparatuur voor navigatie op het water. Van Wheelmark-goedgekeurde apparatuur voor commerciële zeegaande schepen tot apparatuur voor schepen in de binnenvaart. Ook voor apparatuur voor pleziervaartuigen kunt u bij ons terecht. 

Naast bovenstaande apparatuur voor navigatie op het water bevat het assortiment van WNL ook, speedlogs, voyage data recorders, NAVTEX-ontvangers.

WNL heeft ook alles in huis voor communicatie en veiligheid op het water. Daarnaast leveren we alle elementaire producten ten behoeve van visopsporing.

Achtergrondinformatie over navigatie op het water
Vóór de komst van maritieme navigatiemiddelen bepaalden zeelieden plaats en koers aan de hand van herkenningspunten op de wal en op basis van de stand van zon en sterren. Navigatiemiddelen als het kompas en de sextant brachten uitkomst. Later volgden middelen als radar en radiorichtingzoekers. Sindsdien is het pakket met navigatiemiddelen enorm uitgebreid en tegenwoordig kan met behulp van satellieten de positie van een schip tot op de centimeter nauwkeurig worden bepaald.

Bent u op zoek naar apparatuur voor maritieme navigatie? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?