Autopilot

WNL verkoopt verschillende soorten stuurautomaten voor alle soorten schepen van het bekende merk Simrad. Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis adviseren wij graag over de meeste geschikte autopilot voor uw schip.

Autopilot

U kunt ook op ons rekenen wat betreft installatie en onderhoud. Ons eigen ervaren serviceteam heeft alle specifieke kennis in huis!

Stuurautomaat van Simrad
Zowel in de zeevaart als in de binnenvaart is de automatische piloot al vele jaren gemeengoed en ook in de pleziervaart heeft dit apparaat al lang geleden ingang gevonden. Alsof u een extra bemanningslid aan boord hebt die altijd het roer kan overnemen, dag en nacht, wat voor een weer het ook is. De stuurautomaten van Simrad staan bekend om hun betrouwbaarheid. Het assortiment bevat verschillende bedienunits, koerscomputers en drives voor de beste oplossing voor uw schip. Dit varieert van de typegoedgekeurde AP80 voor grote zeegaande schepen tot de kleinere modellen voor zeil- of motorjachten. De autopilots van Simrad werken zo hard als u dat doet! Vanzelfsprekend is het mogelijk om de autopilot te koppelen aan andere navigatieapparatuur.

Doet u zaken met WNL, dan bent u zeker van:

  • een ruim assortiment met maritieme kwaliteitsproducten op het
    gebied van communicatie, navigatie, veiligheid en visopsporing
  • advies van ons vakkundig en ervaren serviceteam.

Achtergrondinformatie over de autopilot
Een stuurautomaat is ideaal voor het vasthouden van een koers. Ook onder minder ideale (weers)omstandigheden! Autopilots hebben in tegenstelling tot bemanningsleden geen last van vermoeidheid en zijn bovendien energiebesparend daar zij –beduidend nauwkeuriger dan de mens- koers houden.

Wilt u meer informatie over een stuurautomaat voor uw schip? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?