SeapiX

De SeapiX 3D multibeam sonar van iXblue is een klasse apart. Het systeem is gebaseerd op een dual Mills Cross multibeam sonar transducer, die van oorsprong vooral voor militaire toepassingen werd gebruikt.

SeapiX

Het bijzondere van de SeapiX is dat er niet alleen een scanbundel van 120° dwars op het schip is, maar ook één in de lengterichting van het schip. Deze bundels kunnen bovendien gekanteld worden (tilt). Daarmee kan dus de hele waterkolom onder en rondom het schip in 3D worden bekeken. Daarnaast kan een heel goed beeld van de bodem en de bodemhardheid worden verkregen.

De hoge resolutie (ongeveer 10 cm) maakt dat de informatie zeer gedetailleerd is. Via de instellingen in het menu kunnen de gegevens op verschillende manieren worden bekeken, variërend van een 3-dimensionaal plaatje van de bodem en de vis daarboven tot een omni-directioneel sonarbeeld.

De SeapiX biedt talloze mogelijkheden om de waterkolom en de bodem onder het schip in beeld te brengen en om visscholen te analyseren en te vergelijken. Daarmee vormt de SeapiX inmiddels een betrouwbaar hulpmiddel bij het nemen van de juiste beslissingen tijdens het vissen.

Meer weten over de SeapiX? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?