//Certificering
Certificering 2021-09-07T08:56:48+00:00

Goede kwaliteit service door een ervaren service team

WNL Marine Electronics B.V.
WNL verkoopt, installeert en onderhoudt apparatuur ten behoeve van communicatie, navigatie, veiligheid en visopsporing voor alle soorten schepen.

Ons team bestaat uit ervaren techneuten, vakmensen die hun sporen in de maritieme wereld hebben verdiend. Dit team stelt ons in staat iedere klant vakkundig te adviseren, de producten naar zijn keuze te installeren en zorg te dragen voor gedegen onderhoud. Of het nu een enkel apparaat betreft of een compleet pakket aan brugapparatuur.

Ons relatiebestand bestaat voornamelijk uit professionele partijen, maar ook de recreatieve vaart kan gebruik maken van onze expertise. We lopen graag voorop in de techniek. Derhalve zijn zowel de kennis van ons serviceteam als ons uitgebreide assortiment altijd up-to-date.

WNL:

  • maritieme kwaliteitsproducten op het gebied van
    communicatie, navigatie, veiligheid en visopsporing
  • vakkundig en ervaren serviceteam
  • vooroplopend in technologie

ISO 9001: 2015
In deze internationale kwaliteitsnorm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen in organisaties te standaardiseren en meetbaar en controleerbaar te maken. De certificering geeft aan dat WNL Marine Electronics voldoet aan de  internationale kwaliteitsstandaarden voor het installeren en onderhouden van apparatuur voor communicatie, navigatie, visopsporing en entertainment voor alle soorten schepen.
> Certificaat ISO 9001: 2015 WNL Marine Electronics BV


Bedrijfserkenning AIS
Voor alle bedrijfsmatig varende schepen en voor alle schepen langer dan 20 meter is het op Nederlandse Binnenwateren verplicht om een goedgekeurde Inland AIS te hebben. Inbouw en keuring van Inland AIS mag alleen plaatsvinden door erkende bedrijven. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) geeft dergelijke erkenningen af. Middels regelmatige inspectie wordt getoetst of organisaties nog recht hebben op een erkenning. WNL Marine Electronics heeft bedrijfserkenning voor de inbouw en keuring van Inland AIS-apparatuur.
> Bewijs van aanwijzing

Onze merken

WNL levert een uitgebreid pakket navigatie-, communicatie-, entertainment en visserij elektronica van diverse bekende merken. Onder andere voeren we de volgende merken: