WNL: officieel dealer Entel Nederland

De maritieme sector heeft complexe communicatiebehoeften. Er zijn verschillende scheepstypen, eisen aan de locatie van de bemanning en kapiteins die alleen of in teamverband werken. Er zijn ook voorschriften in verschillende rechtsgebieden en de veiligheid van passagiers is een prioriteit. De noodzaak om gemakkelijk en snel te communiceren is cruciaal. Elk bedrijf dat scheepvaartdiensten wil aanbieden, heeft een partner nodig die het kan vertrouwen. Hoe Entel zijn klanten voorziet van de beste maritieme communicatie? Laten we dat uitzoeken!

Entel Nederland

Entel Maritime Communications is een toonaangevende leverancier van maritieme communicatie- en IT-oplossingen. In de maritieme sector is Entel een vertrouwde partner voor vele eigenaren en exploitanten van commerciële schepen. Gericht op de maritieme industrie sinds het begin van de jaren 90, is Entel gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan zowel de commerciële als pleziervaart sector. Entel levert maritieme communicatieoplossingen met een focus op digitale transformatie.

VHF portofoon van Entel

Een marifoon is het eerste en belangrijkste communicatieapparaat aan boord van een schip. Het stelt de kapitein in staat om in contact te blijven met andere nabijgelegen schepen en jachthavens. Een marifoon wordt ook gebruikt om veiligheidsinformatie door te geven, zoals de locatie, koers en bestemming van het schip. Een marifoon van Entel is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden in slechte weersomstandigheden. De marifoon van Entel kan worden gebruikt door één persoon, of door een groep mensen, die ermee kunnen communiceren op verschillende manieren zoals één-op-één, één-op-veel of veel-op-één. Een VHF marifoon kan bijvoorbeeld gebruikt worden om te praten met een nabijgelegen vissersboot of een nabijgelegen havenautoriteit.

Welke marifoon van Entel heb ik nodig?

- Het eerste waar u aan moet denken is hoeveel mensen er gaan communiceren. Als u met een groep mensen moet communiceren, dan heeft u een portofoon met meerdere kanalen nodig. - Ben je een solozeiler, dan volstaat een eenkanaals portofoon. - Vaar je in een team, dan is een meerkanaals portofoon nodig. - Zeil je in een team en moet je met een groep mensen communiceren, dan kies je voor een meerkanaals portofoon. - Het volgende waar u rekening mee moet houden is waar u gaat varen. Vaart u in een druk gebied, kies dan voor een maritieme portofoon. Vaar je in een afgelegen gebied, dan kies je voor een marifoon.

Samenwerken met een betrouwbaar netwerk

Wanneer de marifoon in het water ligt, kunnen de elektromagnetische golven worden weerkaatst door golven, regen of sneeuw. Dit kan storingen veroorzaken en de communicatie bemoeilijken. Als u daarom met een betrouwbaar netwerk wilt communiceren, kunt u gebruik maken van satellietcommunicatie. De marifoon is aangesloten op het satellietnetwerk, zodat uw communicatie altijd beschikbaar en betrouwbaar is. Het netwerk kan ook worden gebruikt om noodberichten te versturen of navigatie-informatie te verspreiden naar andere schepen of havenautoriteiten.

De voordelen van Entel Maritime Communications

- Gebruiksvriendelijk - De VHF marifoon van Entel is eenvoudig te gebruiken. Hij heeft een intuïtieve gebruikersinterface, zodat u gemakkelijk kunt communiceren. - Robuust - De VHF marifoon van Entel is gebouwd voor zware weersomstandigheden en kan worden gebruikt op schepen in alle gebieden, zoals warme wateren, tropische wateren en koude wateren. - Eenvoudig te installeren - De VHF marifoon van Entel is eenvoudig te installeren en kan worden aangesloten op het bestaande netwerk. Hij kan ook op afstand worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen. - Groot bereik - De marifoon van Entel heeft een groot bereik en kan tot 50 mijl ver communiceren. Hij kan ook worden gebruikt bij slecht weer, zodat u zelfs bij stormachtig weer kunt communiceren. - Communicatie kan worden gecontroleerd - De VHF marifoon van Entel heeft een ingebouwde signaalsterktemeter waarmee u de sterkte van het signaal kunt controleren.


- Snelle en eenvoudige installatie - De VHF marifoon van Entel is eenvoudig te installeren. Hij kan in een paar uur op het bestaande netwerk worden aangesloten en kan op afstand worden bediend. - Configuratie op afstand - De VHF marifoon van Entel kan op afstand worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen. U kunt het kanaal, de frequentie en andere instellingen online wijzigen. - Waarschuwingen wanneer het netwerk uitvalt - De marifoon van Entel waarschuwt u wanneer er een onderbreking is in het netwerk, zodat u actie kunt ondernemen om de service te herstellen. - Uitgebreide netwerkbewaking - De marifoon van Entel bewaakt de gezondheid van het netwerk, zodat u het netwerk indien nodig kunt aanpassen en optimaliseren.

Service en onderhoud Entel portofoons

- Wanneer een marifoon van Entel langer dan 6 jaar wordt gebruikt, is het aan te raden de batterij en andere onderdelen te vervangen. - Wanneer u de batterijen van de marifoon van Entel vervangt, moet u ook de verbinding tussen de batterij en het apparaat controleren. - Wanneer u de marifoon van Entel vervangt, moet u ook de software bijwerken en ervoor zorgen dat het apparaat correct is ingesteld. - Als de marifoon van Entel niet goed werkt nadat deze is bijgewerkt, dan kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam om het probleem op te lossen. - Als de marifoon van Entel een defect heeft, dan kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam en het naar de reparatieafdeling sturen om het apparaat te repareren.

WNL officieel dealer van Entel Maritime communications

Als officiële dealer van Entel Maritime Communications kunnen wij u helpen met de aanschaf van een marifoon voor uw boot. Ook kunnen wij u helpen met de installatie en activatie en bieden wij onderhoud en reparatie van uw marifoon. Met onze service- en onderhoudscontracten kunt u er zeker van zijn dat uw marifoons in goede handen zijn. Wij kunnen u helpen met de aanschaf van een marifoon voor uw boot. We kunnen u ook helpen met de installatie en activering, en bieden onderhoud en reparatie van uw marifoon. Daarnaast kunnen wij u helpen met de aanschaf en installatie van de nieuwste technologie op het gebied van digitale radiocommunicatie. Met onze service- en onderhoudscontracten kunt u er zeker van zijn dat uw marifoons in goede handen zijn.

Entel bij WNL Marine Electronics 

De maritieme industrie heeft complexe communicatiebehoeften. Er zijn verschillende scheepstypen, eisen aan de locatie van de bemanning en kapiteins die alleen of in teamverband werken. Er zijn ook voorschriften in verschillende rechtsgebieden en de veiligheid van passagiers is een prioriteit. De noodzaak om gemakkelijk en snel te communiceren is cruciaal. Elk bedrijf dat scheepvaartdiensten wil verlenen, heeft een partner nodig die het kan vertrouwen. Hoe Entel zijn klanten voorziet van de beste maritieme communicatie? Laten we dat uitzoeken! Wanneer de VHF marifoon onder water ligt, kunnen de elektromagnetische golven worden weerkaatst door golven, regen of sneeuw. Dit kan storingen veroorzaken en de communicatie bemoeilijken. De VHF marifoon van Entel kan worden gebruikt in slechte weersomstandigheden.

 

Neem contact met ons op