Service en onderhoud

WNL is de aangewezen partij voor het installeren en onderhouden van uw maritieme apparatuur. Dankzij de expertise en het vakwerk van onze ervaren monteurs bent u zeker van optimale werking van uw communicatie-, navigatie- veiligheids- en visopsporingsapparatuur. 

Service en onderhoud

Het is geen geheim dat ons team graag voorop loopt in de techniek. Onze service engineers volgen met regelmaat trainingen bij producenten, binnen én buiten onze landsgrenzen. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel onze kennis als ons assortiment altijd up-to-date zijn. Profiteer daarvan!

Certificeringen
WNL is in het bezit een bedrijfserkenning van ILT voor de inbouw en keuring van Inland AIS-apparatuur.

Reparatie of programmeren van uw marifoon
Wij verzorgen graag de reparatie en het (her-)programmeren van uw marifoon met een ATIS-code of MMSI-nummer.

Inbouw en keuring van Inland AIS-apparatuur
Inbouw van een nieuwe Inland-AIS? WNL verzorgt het voor u. Ook voor de keuring van uw Inland-AIS kunt u bij ons terecht.

WNL in het kort:

  • maritieme kwaliteitsproducten op het gebied van
    communicatie, navigatie, veiligheid en visopsporing
  • vakkundig serviceteam – voor goed advies, service en onderhoud
  • vooroplopend in technologie

WNL is distributeur van diverse merken zoals Simrad, Koden, Kaijo, Wesmar, KNS, SeaPix, Olex en Primar ENC’s. Daarnaast leveren we apparatuur van onder meer Sailor, Hatteland, Entel, Lowrance, B&G, NSR, Skipper, Airmar en Ocean Signal . Zowel de professionele als de recreatieve vaart kunnen rekenen op goed materieel en gedegen service en onderhoud.

Op zoek naar een partij voor service aan en onderhoud van uw maritieme apparatuur? WNL staat voor u klaar! Neem direct contact op via (0)255 53 47 55 of sales@wnl.nl.

Advies nodig?

Vragen over onze professionele nautische producten aanbod of direct een offerte aanvragen?