Gecertificeerd Simrad dealer

Bij WNL Marine Electronics bent u verzekerd van professioneel advies en goede service. Als officiële Simrad dealer hebben wij jarenlange ervaring met dit topmerken en kunnen we u daarom juist adviseren.

Simrad Dealer

Als officiële Simrad dealer heeft WNL een ruim aanbod aan hoogwaardige Simrad producten, zoals de Simrad marifoons, Simrad AIS-systemen en Simrad kaartplotters. Simrad is een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van maritieme navigatie- en communicatietechnologie. Simrad producten zijn ontworpen om zowel professionele vissers als pleziervaartuigen te ondersteunen bij het navigeren op zee en bieden een uitgebreid scala aan geavanceerde functies en technologieën.

Simrad Marifoon

Met een Simrad marifoon kunt u eenvoudig communiceren met andere schepen en de havenautoriteiten. Bovendien biedt de Simrad marifoon diverse handige functies, zoals GPS en DSC (Digital Selective Calling), waarmee u snel hulp kunt inroepen in noodsituaties.

Simrad AIS

Met een Simrad AIS (Automatic Identification System) kunt u de positie, snelheid en koers van andere schepen in de buurt in real-time volgen. Dit is niet alleen handig voor het vermijden van aanvaringen, maar ook voor het bepalen van de beste route en het plannen van uw vaartocht. Bij WNL hebben wij diverse Simrad AIS systemen in ons assortiment, zowel voor professioneel als recreatief gebruik.

Simrad kaartplotter

Met een Simrad kaartplotter kunt u eenvoudig de juiste koers bepalen en uw positie op zee bewaken. De kaartplotters van Simrad bieden duidelijke kaarten, een gebruiksvriendelijke interface en diverse handige functies, zoals waypoint-navigatie en radar-integratie. Bij WNL adviseren we u graag over de toepassingen en de juiste keuze.

Simrad Stuurautomaat, Autopilot, GPS of andere producten? 

Ook voor bijvoorbeeld een stuurautomaat van Simrad bent u bij WNL aan het juiste adres. Zoekt u kwalitatief hoogwaardige Simrad producten en een betrouwbare dealer? Neem dan contact op met WNL. Wij bieden alles wat u nodig heeft om veilig en efficiënt te varen. WNL helpt u graag om de juiste keuze te maken en we bieden u de goede service en ondersteuning.

Contact opnemen